Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW738NC op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,4

p*************@h****** 31-10-2024
Geschreven voor: ETNA VW738NC

De vaatwasser is gebruiksvriendelijk, geluidsarm, en voldoet ruim aan onze verwachtingen.

Fedde 30-10-2024
  • Product gekocht

Een goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: ETNA VW738NC

Het product is van prima kwaliteit het aftstellen en inbouwen ging gemakkelijk. Helaas is het stel schroefje van de vaatwasser om het omhoog of omlaag te brengen zwak waardoor deze makkelijk doordraait en geen goed grip meer hebt. Als het goed is heb je die maar 1x nodig. De brouwkwaliteit van binnen ziet er goed uit de lades konden naar mijn idee wel wat soepeler schuiven maar dat terzijde de prijs kwaliteit verhouding is goed. Helaas lost het vaatwasblokje niet op bij het eco programma,wel bij 75 graden.
Besteklade is even wennen maar werkt wel erg goed. Ik zou het product aanbevelen met de opmerkingen in het achterhoofd

Pluspunten

• Veel programma’s
  • Lampje of hij aan staat
  • Besteklade ideaal

Minpunten

• Vaatwas blokje lost niet altijd op
  • Zwak stel schroefje voor afstellen in hoogte

Roy 25-10-2024

Bevalt uitstekend

10,0
De ETNA inbouw vaatwasser is echt een aanrader! Voor de prijs krijg je veel waar voor je geld; deze vaatwasser biedt functies die je normaal alleen in een duurder model verwacht. Een groot pluspunt is dat hij ontzettend stil is. Zelfs tijdens het intensieve programma hoor je hem nauwelijks, wat ideaal is als je bijvoorbeeld een open keuken hebt of 's avonds laat de vaat draait.

Ook de mobiele app werkt uitstekend. Het is heel handig om de vaatwasser op afstand te bedienen en meldingen te krijgen wanneer hij klaar is. Dit geeft echt een stukje extra gemak in het dagelijks leven. Daarnaast zijn er talloze programma's beschikbaar, van korte spoelprogramma's tot eco- en intensieve wasbeurten. Voor elke vaat is er een passend programma, wat zorgt voor een flexibel gebruik.

Kortom, een geweldige keuze voor wie een stille, veelzijdige en betaalbare inbouw vaatwasser zoekt!

Pluspunten

• App
  • Geluidloos
  • Veel programmas

S Langeveld 24-10-2024

Zeer stille fijne vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VW738NC

Ik heb voor de ETNA VW738NC gekozen vanwege de energie-zuinigheid en omdat het een hele stille vaatwasser is. Hij is door een kennis ingebouwd. Dat was allemaal erg eenvoudig. De stripjes voor de afdichting om de randen waren iets te dik, maar deze kunnen ook weggelaten worden. Waren bedoeld voor extra stil, maar hij is sowieso heel erg stil. De bestekla i.p.v een korf bevalt ook. Erg handig dat je nog de helft in kan schuiven voor hoge vaat in het rek daaronder.

• Wast goed schoon
  • Makkelijk in te bouwen

Minpunten

• Afdichtstripjes zijn te dik

OvdH 23-10-2024

Fijne Etna vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VW738NC

Fijne vaatwasser die eenvoudig zelf is in te bouwen. De vaatwasser is erg stil wat fijn is in een open keuken. Daarnaast is het apparaat energie zuinig. Tot nu toe erg blij met de aankoop!

• Energie zuinig
  • Makkelijk zelf in te bouwen
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Makkelijke bediening

Minpunten

• Inbouw handleiding zou iets duidelijker mogen

Ellen 19-10-2024

Aanrader

Geschreven voor: ETNA VW738NC

We hebben deze vaatwasser afgelopen dinsdag laten installeren en werden direct enthousiast.
De korven zijn mooi zilvergrijs en als je de deur open doet gaat er ook nog eens verlichting aan ,super fijn als je er in de avond nog de laatste afwas in wil doen.
De besteklade boven in is handig, je legt je bestek er al gesorteerd in zodat het met uitladen ook meteen op zijn plaats in de keukenlade komt ,ook het bestek wordt schoon omdat het niet tegen elkaar aan ligt.
Wat ook handig is , is dat de bovenste korf in 2 standen kan dit is bijvoorbeeld makkelijk met hoge glazen.
We hebben voor deze vaatwasser gekozen ivm zijn Energieklasse B en het geluidsniveau van maar liefst 38dB wat echt heel fijn vooral als je een open keuken hebt zoals wij.
Al met al zijn wij zeer blij met deze nieuwe aankoop en hopen dit nog jaren zo te hebben.

Pluspunten

• 38dB
  • Energieklasse B
  • Mooie prijs/kwaliteit
  • Besteklade bovenin
  • Interieur mooi Zilvergrijs

r*********@h********** 01-10-2024
  • Product vandaag in bezit

Gewoon kopen !

Absoluut een aanrader !
Prijs kwaliteit is top.
Altijd mandje gehad voor het bestek, nu lade en het komt er echt schoner uit.
Geplaatst in open keuken maar zeker geen last qua geluiden tijdens de werking.
Hufterproof qua bediening.

Gewoon kopen

w***********@g******** 27-09-2024
Geschreven voor: ETNA VW738NC

Een hele fijne, stille vaatwasser, veel verschillende programma's, wast goed schoon, er blijven wel wat dingen te nat maar als je de functie "extra droog" gebruikt is het perfect droog.
Ik ben heel tevreden over deze vaatwasser en zou hem zeker aanraden.

p*********@o********** 27-09-2024

Erg goede vaatwasser.

Geschreven voor: ETNA VW738NC

Heb dit product gekocht omdat mijn vorige kapot was. Het gaat om een ETNA Afwas machine die ik gekocht heb bij Bruinzeel keukens outlet. Heb het nu een week in huis en voldoet aan de verwachtingen, zit een boven lade in voor het bestek en daardoor meer ruimte onderin. Wat ook een luxe is kan hem bedienen via een app met de telefoon. Hierdoor kan je zien hoe lang een programma duurt en wanneer hij klaar is want hij is echt geruisloos dus wel handig zo’n app. Verder wast hij de vaat goed schoon heb er geen omkijken naar. Dus deze machine is zeker een aanrader.

Pluspunten

• Geruisloos
  • Te bedienen met een app
  • Wast de vuilste vaat schoon

r********@k********* 11-09-2024

Prima vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VW738NC

We hebben er voor gekozen omdat we een besteklade willen en het prijstechnisch prima was.
Ook de 75 euro snel retour ontvangen.
Apparaat werkt prima, alles netjes schoon en droog als hij klaar is.
We zijn dik tevreden!!

h************@g******** 30-08-2024

Goed aankoop, prima prijs/kwaliteit

10,0
Ruime vaatwasser, goed wasresultaat. Energiezuinig en veel ruimte. Echt een aanbeveling waard.

Pluspunten

• ruim met interne verlichting
  • energiezuinig (B)

v*********@h********** 29-08-2024

7,0
Product gekocht op advies van een kennis. Bij de levering wat problemen met de deur, die viel te hard naaar beneden. Is snel verholpen door de servicedienst van ETNA. Nu maakt hij af en toe het programma niet helemaal af en blijft er water in staan. Servicedienst gewaarschuwd en denk dat het weer snel wordt verholpen.

Peter 16-08-2024
Geschreven voor: ETNA VW738NC

Ben zeer tevreden, goed geholpen in de winkel, netjes op tijd geleverd, goede gebruiksaanwijzing om zelf te plaatsen, vaatwasser is erg stil en de vaat is mooi schoon, ook het nadrogen was voor ons nieuw , deur gaat open en de vaat droogt nog 10 minuten.

Pluspunten

• verlichting
  • nadrogen

r***@z************ 29-07-2024
Geschreven voor: ETNA VW738NC

Hadden daarvoor ook een Etna. Dus weer een nieuwe😀😀. Handig in gebruik en voor een mooie prijs

j********@c******** 28-07-2024

Zeer fijne vaatwasser!

Geschreven voor: ETNA VW738NC

Na veel vaatwassers vergeleken te hebben hebben we voor dit type van Etna gekozen. Nu hebben we de vaatwasser 2 weken in gebruik. Super tevreden. Heel blij met deze keuze. De besteklade werkt heel fijn en daardoor geen mandje die op de onderste lade ruimte inneemt. Verschillende programma’s. Uitgestelde starttijd. Is via WiFi te verbinden. Dit is makkelijk wanneer je een dynamisch energiecontract hebt. Je kan de vaatwasser op afstand aanzetten. Het lampje in de vaatwsser is ook erg makkelijk. Wanneer de vaatwasser draait hoor je hem bijna niet. Als het programma klaar is springt de deur vanzelf open en droogt de vaat nog verder op. De vaat komt er streeploos uit. Kortom wijd zijn erg blij met deze aanschaf!

Pluspunten

• Erg stil
  • Besteklade
  • WiFi

Julia en Hans 27-06-2024
  • Product paar maanden in bezit

Misleidend

6,0
Degelijk Nederlands merk, en een handige app om het apparaat op afstand te gebruiken...mis! Scherpe randen, dun materiaal (klep) en de app werkt niet op Android (alleen IPhone). Dit probleem is bij Etna bekend, maar een oplossing hebben ze niet.
Balen!

Minpunten

• App werkt alleen op IPhone
  • Dun materiaal (mn klep)

Onvoldoende
Onvoldoende

JvdB 20-06-2024

fijne vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VW738NC

Fijn gemakkelijk te bedienen vaatwasser , wast en droogt prima .
Energieklasse B voor deze aantrekkelijk geprijsde machine.
Al met al tevreden dus , en nog €75,- cashback terug.

Pluspunten

• prima wassen en drogen
  • stil
  • goede installatiehandleiding

j**********@h********** 18-06-2024

Stille Vaatwasser Energie B voor een milde prijs

Goede Zeer stille machine :

Binnen. deze prijsklasse de hoogste energie klasse ( B )

Goed was en Droog resultaat

Indeling moet je een beetje mee spelen . Ik heb voorkeur voor een bestekbak tov bestek lade .. beide is mogelijk indien je zelf een bestekkorf hebt,.

Tijdens inbouwen is het plakken van de extra strips voor geluid niet erg handig ( blijven niet goed zitten ).

• Prijs

Minpunten

• Plakstrips lastig tijdens montage